When Fickó met Gréti

Ma megérkezett hozzánk Fickó, a fess szamárlegény. Azzal az elképzeléssel szereztük be, hogy világszép Grétikének lehessen hosszú távú játszópajtása és dolgos társa, lehetőleg gyümölcsöző kapcsolat formájában. Tavaly úgy hoztuk el Grétit, hogy elhittük, hogy vemhes. Valószínűleg tényleg volt valami álvemhessége, mert ki is tőgyelt egyszer, de aztán soha nem ellett meg. A hasára nézve egyébként most is mindenki megkérdezi, hogy mikor érkezik a csikó, mert kb. kételefántnyi szélességgel adja elő a dolgot. Reméljük egyszer tényleg a vehem miatt lesz ilyen széles.

A mai ismerkedés a klasszikus előírások szerint zajlott. Egy magára valamit is adó hölgy természetesen egy dolgot tehet az első találkozáskor: kéreti magát. Ez sikeresen megtörtént. Mi azért titokban tudjuk, hogy a világtörténelem során sok nagy szerelem kezdődött hasonló elutasítással. 🙂

Tudni kell persze, hogy Gréti most először került abba a helyzetbe mióta nálunk van, hogy valaki nála alacsonyabban van a rangsorban. Lovaknál is szeretem nézni, amikor a ledominált egyed ráébred, hogy most már ő is le tud valakit dominálni. Ilyenkor kezd kilátszani a jellemének a belseje, izgalmas időszak. Meglátjuk, hogy néhány nap után hogyan fog alakulni a sorrend, amikor Fickó is magára talál. Egyelőre ketten vannak külön, de majd a lovakkal is meg fog ismerkedni. Kíváncsian várom.

Fickó
Gréti szigorú

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “When Fickó met Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük